Tilaa Maxivision IPTV-palvelu

Näin tilaat IPTV-palvelun käyttöösi!

Palvelun kuukausihintaan sisältyy kaksi ilmaista katseluoikeutta Maxivision -palveluun. Tämä tarkoittaa sitä, että voit aktivoida 18 + 2 kanavaa käyttöösi kahdelle televisiolle kotonasi. Normaali hinta Maxivision IPTV-palvelulle on 6€ /kk / tv.

Ainoa toimenpide on ostaa erillinen digiboksi yhtä televisiota kohden. Jos sinulla on kaksi televisiota, voit ostaa kaksi digiboksia ja saada kanavat kummassakin näkymään. Huomioithan, että kolmas katseluoikeus ei enään kuulu pakettiin, vaan maksaa 6€ / kk.

 

Mitä kanavia saan aktivoimalla IPTV:n?

Tämän hetkiseen palveluun kuuluu allamainitut kanavat. 

YLE TV1, YLE TV2, YLE Teema&Fem, MTV3, Nelonen, Sub, JIM, AVA, TV 5, TV 6, LIV, FOX, HERO, FRII, TLC, National Geographic, Alfa TV, Koti TV.

Lisäksi Maxivisionin asiakasedulla voit aktivoida Maxivision-tilisi alta Discovery Channelin, sekä Eurosport 1 -kanavan käyttöösi. 

Lisätietoja ja asiakastuki

Valokuitu Osuuskunta Ylläksen laajakaista ei tarjoa tukipalveluita Maxivision -palveluihin, vaan ongelmatilanteissa tulee ottaa yhteyttä joko Maxivisionin tai Lounean asiakaspalveluun.

Huomioithan, että ilmainen katseluoikeus toimii ainoastaan digiboksi on yhteydessä Lounean palveluusi kotona. Jos otat laitteen vaikkapa mökillesi mukaan ja katselet 4G:n kautta, kanavat eivät näy ennen kuin aktivoit erikseen katseluoikeuden.

Lue lisää Maxivisionin palveluista heidän verkkosivuilla Maxivision.fi

Alla löydät video-ohjeistuksen Maxivision-palvelun aktivoimiseksi.

Sähköpostin asetukset

Tietyt sähköpostit kaipaavat verkko-operaattorin sähköpostiasetuksia (Esim. @pp.inet.fi -päättyvät sähköpostit). Löydät ne alta.

Cinian kuituverkkoasiakkaat voivat jatkossa käyttää seuraavaa lähtevän postin palvelinta oheisilla asetuksilla:

Lähtevän postin palvelin (SMTP): mail.utanet.fi
Suojaamaton yhteys: portti 25
Suojattu (SSL) yhteys: portti 465

Asiakasportaalin ohje on päivitetty: https://kuituverkkotuki.cinia.fi/support/solutions/articles/77000494854-kuituverkkoliittymän-sähköposti